Er du som forelder bekymret for at barnet ditt bruker for mye tid foran skjermen? Kanskje det er på tide å vurdere e-sport som en strukturert og sunn aktivitet. Fimbul e-sport er en breddeklubb som fokuserer på å kombinere prestasjoner i gaming med fysisk aktivitet og personlig utvikling.

E-sport og Fysisk Aktivitet: En Uslåelig Kombinasjon 

Hos Fimbul e-sport forstår vi at god fysisk helse er en nøkkel til suksess, uansett hvilken aktivitet man bedriver. Derfor er våre treninger ikke bare om å spille, men også om å holde seg fysisk aktiv. Vi tilbyr et helhetlig treningsprogram som viser sammenhengen mellom fysisk form og prestasjon i spill. 

e-sport, gaming og fysisk aktivitet er en uslåelig kombinasjon
Fysisk aktivitet på e-sport trening

Strukturert og Målrettet Trening 

Vi driver med spilling som en idrett, og våre treninger er lagt opp med utgangspunkt i konkurranse. Treningsøktene starter gjerne med en teoridel hvor vi går gjennom spillmekanikk, taktikk, lagspill og kommunikasjon. Denne delen tilpasses etter spilltype og nivå, og det forventes at utøverne møter forberedt. 

I den praktiske delen får utøverne prøve ut det de har lært i teorien. Gjennom målrettet trening utvikler de seg raskere enn ved vanlig spilling. Derfor vil denne delen fokusere på spesifikke ferdigheter for hver økt, og det er viktig at utøverne er klare for å trene med konkurranse som mål. 

Gode Holdninger og Lagånd 

Et godt miljø er essensielt for at e-sport skal tas seriøst og være en trygg arena for alle. Hos Fimbul e-port legger vi stor vekt på god kommunikasjon og positive holdninger. «GG» (Good Game) er et uttrykk vi forventer at våre utøvere bruker, både med lagkamerater og motstandere. Vi tolererer ikke et «toxic» miljø – frekke kommentarer og dårlige holdninger er ikke velkomne verken på trening eller i spill. 

Skole og Fritid: En Integrert Tilnærming 

Fimbul e-sport er lokalisert på Revheim og St. Svithun ungdomsskole, og flere av våre trenere er ansatt som lærere på dagtid. Dette gjør at vi opererer i krysningspunktet mellom skole og fritid, og gir oss en unik mulighet til å følge opp utøverne både i og utenfor klasserommet. Vår tilnærming sikrer at barn og ungdom får en balansert hverdag hvor læring og fritid går hånd i hånd. 

Bli Med i Fimbul e-sport 

Gi muligheten til å utvikle seg både som gamer og individ. Meld deg inn i Fimbul e-sport i dag, og se hvordan strukturert trening, fysisk aktivitet og gode holdninger kan gjøre en forskjell. Besøk vår hjemmeside for mer informasjon og påmelding. 

Meld deg inn eller les mer om oss