Fimbul e-sport arrangerte sin sjette årlige summercamp, på Revheim skole i uke 26. 30 deltakere i alderen 10-17 år deltok. De opplevde en uke fylt med e-sport, spennende aktiviteter og varm mat. Summercampen er en del av Barnas Sommer, Stavanger kommune sitt fantastiske tilbud. Barnas sommer tilbyr gratis sommertilbud til barn og unge i Stavanger.

Hva skjer på Summercamp?

Konkurranser og Turneringer

Campen tilbød mange aktiviteter og turneringer. Noen konkurranser var for de mest interesserte, da valgri. Andre turneringer, de fleste, var obligatorisk. Konkurranse er vesentlig for e-sport, da må deltakerne konkurrere. Summercamp inneholder også frispilling, bedre kjent som gaming. Spill som var i fokus: Fortnite, Minecraft, Valorant og Super Smash. Reaksjonstiden og «aim» ble også testet opp mot de andre deltakerne.

Ingen Summercamp Uten Lærerike Workshops

Erfarne trenere fra Fimbul e-sport ledet workshops og treningsøkter. Noen av dem har over fire års erfaring.
Deltakerne kunne velge ett FPS-spill av CS, Valorant og Overwatch for videreutvikling. De lærte også mer om Fortnite, et Battle Royale spill. Gjennom workshops lærte deltakerne triks for å forbedre seg i hva enn de vil, ikke bare spill. Da gjennom nedbrytning av elementene, og fokusere på én ting av gangen. De fikk også innsikt i hva e-sport innebærer, trening og konkurranse. Treningene fokuserte på mekaniske ferdigheter, samarbeid og sosiale evner. Målet var å ha det gøy mens de lærte.

Fristende Meny

Barna fikk servert en variert meny som de elsket. Menyen inkluderte nuggets og fries, pølser i pølsebrød, karbonader med potetmos, kjøttboller med tomatsaus og pastaskruer. Uken ble avsluttet med hamburgere. En spørreundersøkelse viste at deltakerne var svært fornøyde med maten, spesielt lappene fra Madla Handelslag.

Engasjerende Miljø og Fasiliteter

Revheim skole har perfekte fasiliteter for summercampen. Gamingrommet er utstyrt med PC-er til utlån for de som ikke har egne. Det andre rommet står klart med supert nettverk og en sikker strømløsning slik at de som har får ta med egen PC. Fysisk aktivitet ble ivaretatt med lek og spill på fotballbanen i solskinnet. Gymsalen ble brukt ved behov. Deltakerne fikk en balansert summercamp med en time fysisk aktivitet hver dag.

Positive Tilbakemeldinger på Summercamp

Både barn og foreldre var svært positive til campen. Deltakersitat: «Hvor tidlig kan vi komme i morgen?» og «Tror du vi får plass til neste år?» Foreldrene var også imponert. Flere tilbakemeldinger på profesjonaliteten av opplegget og hvordan trenerne møtte barna deres.

Takk til Alle Involverte

Fimbul e-sport takker Stavanger kommune for støtten, og vi heier videre på det de får til gjennom Barnas sommer!
Vi takker også:

  • Madla Handelslag for de deilige lappene.
  • Kvernevik sanitetskvinner som sørget for mat og servering.
  • Revheim skole som alltid låner ut sine fasiliteter.
  • Frivillige som dukker opp hver bidige gang og hjelper med rigging og opprydding.
  • Nok en takk går til fotografen som dokumenterte øyeblikkene, og til trenerne for deres innsats.

Summercampen på Revheim skole var en stor suksess i år også. Fimbul e-sport ser allerede frem til neste år for å gi flere unge spillentusiaster en uforglemmelig opplevelse på summercamp. Om det er for lenge å vente et helt år, meld dere inn på et av våre partier her.

Trenerne på Summercamp, Styreleder, Fotograf og Besøk fra Barnas Sommer