Skoleturnering i Rocket League: En Stor Suksess!

I helgen opplevde vi en milepæl vi har drømt om lenge: Gjennomføringen av vår aller første e-sport skoleturnering, da gjennom Rocket League. Arrangementet ble en stor suksess, takket være innsatsen fra mange dedikerte aktører.

KRED – Helt fra Sarpsborg

En spesiell takk går til KRED, som reiste hele veien fra Sarpsborg med bilen fylt til randen av utstyr og kunnskap. Deres tilstedeværelse og bidrag var uvurderlige, og deres engasjement hjalp til med å sikre en profesjonell og lærerik opplevelse for alle deltakere.

Revheim Skole – Pionerer innen e-sport

Vi er også svært takknemlige overfor Revheim Skole og deres sporty lærestab. Deres vilje til å omfavne nye idéer og teknologier gjorde det mulig å arrangere en slik turnering på skolen. Denne holdningen til innovasjon og læring er inspirerende og setter et flott eksempel for andre skoler.

Øgreid – Støtte fra lokalt næringsliv

Øgreids støtte var essensiell for gjennomføringen av arrangementet. Deres bidrag gjorde det mulig å få med oss KRED til Stavanger, og vi setter stor pris på deres engasjement for å støtte lokale ungdomsaktiviteter.

Oilers Esport – Profesjonell veiledning

Deltakelsen fra Oilers eSport, spesielt deres Rocket League-lag, var en stor inspirasjon for elevene. Deres veiledning og tilstedeværelse som guider for både spillerne og casterne ga arrangementet et profesjonelt preg. Elevene fikk også verdifull innsikt i hva det innebærer å drive med e-sport på høyt nivå.

Elever – Modige og engasjerte

Til slutt, en stor takk til alle elevene som deltok. Deres entusiasme og vilje til å prøve seg som castere og spillere gjorde turneringen til en livlig og spennende opplevelse. De viste stort mot og engasjement, og vi er stolte av deres prestasjoner.

Fremtiden ser lys ut

Denne erfaringen har gjort oss enda mer motiverte til å fortsette med slike arrangementer i fremtiden. Vi ser frem til flere turneringer, mer læring, og enda flere deltakere. Dette frister virkelig til gjentakelse, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer.

Takk til alle som bidro til å gjøre denne turneringen mulig!