I dag starter et nytt og spennende kapittel for oss! Det er med håp om en ny æra for e-sport i Stavanger at vi i Einherjar eSport kunngjør et navnebytte.

Fimbul e-sport

Navnebyttet markerer et nytt kapittel for oss, hvor vi vil fortsette å drive e-sport i Stavanger med samme lidenskap og engasjement som alltid. Målet har alltid vært å skape et inkluderende og inspirerende miljø gjennom e-sport og spillkultur, med dette har vi skapt tilhørighet for godt over tusen ungdommer de siste fem årene. Fem år der ungdom har fått et miljø de kan føle seg hjemme i og utvikle seg selv ikke bare i spill, men som personer.

Vi har siden oppstart vært en av de fremste organisasjonene innen å skape et solid grunnlag for e-sport, som blant annet har innebærert å etablere retningslinjer for fair play, bekjempe mobbing og trakassering, og fremme et inkluderende miljø. Samtidig har vi vektlagt på fysisk aktivitet og sosial tilhørighet som en viktig del av deltakelsen i e-sport hos oss. Vi skal fortsette med dette grunnlaget og arbeide med å skape flere muligheter for sosialt samvær gjennom det faste opplegget vårt og se videre på inkluderende felleskap gjennom prosjekter som drop-in, turneringer og arrangement.

Noen av dere kjenner kanskje til ordet Fimbul fra før av og noen synes det hørtes veldig rart ut. Fimbul er et norrønt ord og betyr stor eller mektig. Det blir brukt i forbindelse med Fimbulvinter; den episke vinteren som strekker seg over en tre år lang perioden hvor verden sakter fryser over før slutten, Ragnarok. Det høres kanskje litt vel dramatisk ut, men no worries! Vi ser på Fimbulvinter som en periode med utfordringer som kan være med å styrke oss og i slutten er Ragnarok et faktum hvor de sterke vil stå igjen og verden skapes på nytt. Kjernen i vår treningsfilosofi har alltid sentrert rundt å skape robust ungdom som skal tåle motgang og ikke gi opp når ting er vanskelig. Vi i Fimbul e-sport er klare til å kjempe gjennom «vinteren» og arbeide som alltids for at ungdom skal ha en trygg og god plass å oppleve mestring.

Vi har kommet til et sted hvor vi har besluttet og endre navn og profil for å kunne bevare identiteten vår og kvaliteten som er assosiert med varemerket. Det er med stolthet at vi ser tilbake på alt vi har oppnådd som Einherjar eSport, men vi ser også frem til en ny æra med nye muligheter og spennende utfordringer. Vi vil fortsette å bygge videre på den sterke grunnmuren vi har lagt og kompetansen vi har opparbeidet oss. Det blir nå en periode med spennende prosjekter, videreutvikling av kompetansen vår og et tett arbeid med våre fantastiske partnere og støttespillere for å utvikle miljøet vårt videre. Takk for all støtte og engasjement dere har vist oss så langt – vi gleder oss til fortsettelsen under vårt nye navn. Sammen skal vi fortsette å skape magiske øyeblikk og bygge en lys fremtid for e-sport i regionen.

Følg våre nye prosjekter på www.fimbulesport.no og sjekk at du følger oss på sosiale medier!

Skulle det være noen spørsmål, ønske om samarbeid eller bare en hyggelig prat ta kontakt med oss. Vi er fremdeles de samme folkene som vi alltid har vært! 😊