Fimbul e-sport sine ukentlige drop-in arrangementer

Fimbul e-sport har de siste årene tilbudt ukentlige drop-in arrangementer på to lokasjoner, og vi har sett stor interesse fra lokalmiljøet. Drop-in er et lavterskeltilbud hvor både nybegynnere og erfarne spillere kan møtes for å spille sammen, lære av hverandre, og ha det gøy. Les mer om våre drop-in arrangementer for mer informasjon om tidspunkter og lokasjoner.

Jonas Aasprong informerer barna på drop-in

Åpningsfest og bursdagsfeiring: En vellykket oppstart

For å markere starten på vårt nye drop-in-tilbud, arrangerte vi en stor åpningsfest med konkurranser, premier og mye moro. Vi fikk også omtale i en artikkel i Aftenbladet angående vår 5-årsfeiring som klubb, der lokalavisen dekket blant annet hvordan våre ukentlige arrangementer har blitt en populær møteplass for spillinteresserte barn og unge.

Fimbul 5 år, trenerbilde

Høstcamp 2024: Meld deg på nå!

I høstferien arrangerer vi vår første Fimbul e-sport høstcamp, et gratis tilbud hvor deltakerne får muligheten til å delta i workshops, turneringer og knytte nye vennskap gjennom gaming. Les mer og meld deg på vår høstcamp.  Vi driver med e-sport på PC, med tastatur og mus hovedsakelig, så husk på det før du melder deg på. Campen er åpen for alle ferdighetsnivåer!

Høstcamp, plakat, fimbul e-sport drop-in

Fimbul e-sport: Mer enn bare drop-in – Bli med på e-sporttreninger

Selv om drop-in er en flott måte å prøve ut e-sport på, tilbyr vi også faste e-sporttreninger for de som ønsker å trene mer systematisk og delta i organiserte ligaer. Vil du bli med? Les mer om våre treningstilbud og hvordan du kan komme i gang.