Fimbul e-sport er lansert, men samarbeidspartnere fra kommunen ble informert i forkant. Vi la ut om våre nye prosjekter og diverse utvidelser. Stavanger Kommune støtter oss fortsatt, og heier på tilbudene vi har. De ble nysgjerrige på planene videre, og vi ble motivert av mottakelsen av nyhetene på møtet.

Spennende Samarbeid med Stavanger Kommune: Nytt Navn og Nye Prosjekter for Fimbul e-sport

Vi hadde et spennende møte med Stavanger Kommune hvor vi presenterte vårt nye navn og gjennomgikk de mange spennende prosjektene klubben arbeider med. Sentralt i møtet var vårt prosjekt ved St. Svithun skole, hvor vi i snart 2,5 år har tilbudt gratis drop-In på fredager. Takket være tilliten fra Stavanger Kommune har vi gjennom Bufdir fått midler til ytterligere tre års drift. Dette gir oss også muligheten til å utvide tilbudet, slik at vi kan holde åpent i ferier og tilby en rekke nye aktiviteter.

Utvidet Drop-in Tilbud

Prosjektleder Jonas Aasprong presenterte en rekke spennende tiltak som skal implementeres. Hos Fimbul e-sport ligger det i vårt DNA å operere i skjæringspunktet mellom skole og fritid. Som et resultat av dette, vil ett av tiltakene være å invitere elever fra barnetrinnet for å gjøre overgangen fra barneskole til ungdomsskole mindre utfordrende. Jonas brenner virkelig for dette prosjektet. Han ser hvordan tryggheten til trenerne smitter over, og påvirker deltakerne. «Dette er et absolutt krav for å skape en trygg, sosial arena for barn og ungdom.»

Fremtiden for Fimbul e-sport

Vi ser frem til relanseringen til høsten og gleder oss til å ønske enda flere brukere velkommen til vårt tilbud. Dette er en stor mulighet til å styrke båndene mellom skole og fritid gjennom våre e-sportaktiviteter, og vi er spente på hva fremtiden vil bringe.

 

Fimbul e-sport har møte med Stavanger Kommune

Teamet Bak Fimbul e-sport

Nadine Brandt, John Arne Gaard Nilsen, Jonas Aasprong og Flemming Sørensen representerte Fimbul e-sport under møtet. Vi er stolte av styret vårt, trenerteamet, medlemmene våre og frivllige/foreldre. Fimbul ser frem til å fortsette å utvikle og forbedre tilbudene både med og for Stavanger Kommune.